Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Unibet ревю

unibet logo

Unibet е един от лидерите в онлайн залозите не само на българския и европейски пазар, но и в световен мащаб. Компанията е основана в Швеция през 1997г., а през 1999г. стартира и своята страница в интернет. Unibet има лиценз за извършване на хазартна дейност във Великобритания и Малта. Компанията има над 4.4 милиона клиенти в над 100 държави по света. Уеб страницата на Unibet поддържа 25 езикови версии, сред които и такава на български, което я прави един от основните играчи на българският пазар.

Обслужване на клиенти

Обслужването на клиенти в Unibet е на отлично ниво. Компанията поддържа 24 езика за обслужване сред които и българският. Служителите са добронамерени и отговарят на всички ваши запитвания изчерпателно. Достъпа до клиентско обслужване е 24 часа на ден и 7 дни в седмицата. Каналите за връзка с отдел обслужване на клиенти са:

Чат на живо в реално време
Телефон: 00 44 207 949 0088
Факс: 00 356 2133 3577
e-mail: info-bg@unibet.com

Залози и транзакции

Залозите в Unibet се осъществяват само с десетични (Европейски формат) на коефициентите Минималният залог тук е 1 GBR или себестойността и в друга валута. Максималните залози и максималните печалби зависят от конкретното спортно събитие и конкретния пазар на който сте избрали да заложите.

Unibet предлага голямо разнообразие от методи за депозиране и теглене на парични средства. Като един от световните лидери в бранша компанията поддържа всички популярни разплащания като: дебитни или кредитни карти, директен банков трансфер, Moneybookers, Netteler, ePay.bg и други.

Коефициенти и събития

Като един от световните лидери в бранша Unibet предлага на своите клиенти едни от най-добрите коефициенти на пазара. Често техните коефициенти са около средните нива, но за някои конкретни пазари често те предлагат и най-добрите оферти. Следете редовно ставките в интернет страницата им за да се възползвате от най-добрите им предложения.

Unibet предлага на своите клиенти огромно разнообразие от спортове и събития на които може да се залага. Програмата на букмейкъра обхваща почти всички известни спортове сред които и не чак толкова популярните: снукър, ски скокове, флорбол, голф, дартс, хокей на трева, надбягвания с хрътки и специални залози, които ще задоволят и най взискателните и екстравагантни играчи. Освен многообразието от спортове прави впечатление и голямото разнообразие от пазари, предлагани за всяко конкретно събитие.

Предимства и недостатъци

Едно от главните предимства на Unibet е, че сайта поддържа българска езикова версия. Освен това обслужването на клиенти от България също е на български. Друго предимство е това, че букмейкъра е лицензира във Великобритания, което го прави сигурен и надежден. Други предимства на Unibet са: удобния и лесен за навигация сайт на компанията, мобилните залагания, многото събития, които можете да гледате на живо и много други полезни допълнения.

Трудно е да се намерят някакви съществени недостатъци на Unibet. Компанията увеличава пазарния си дял на пазара и е успяла да изчисти всички свои основни недостатъци. Все пак, като един по –незначителен недостатък може да се посочи, че компанията таксува депозитите и тегленията с дебитни и кредитни карти.

Надеждност

Unibet се е доказал вече на световната сцена като сигурен и надежден партньор Компанията има лиценз за осъществяване на хазартна дейност издаден в Обединеното Кралство, което е достатъчно доказателство за надеждност за много играчи. Все пак компанията се стреми да утвърждава своя добър имидж, като предлага качествено обслужване, безпроблемни разплащания, и коректност във всяко едно отношение.

Последни прогнози

Прогнози