Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


PinnacleSports ревю

PinnacleSports е една от най-популярните и реномирани компании за онлайн залози в света. Създадена е през 1998г. и в момента обслужва милиони клиенти в над 100 държави по целия свят. Компанията е регистрирана на остров Curacao и оперира с лиценз издаден от правителството на Холандските Антили.

Основна информация

Наименование: PinnacleSports
Година на основаване: 1998
Адрес: Lvl2, Pater Euwensweg 31Willernstad, Curacao, Netherlands Antilles
Teлефон: +599 9 433 8725
e-mail: csd@pinnaclesports.com

Обслужване на клиенти

Тази част не е от най-силните страни на Pinnaclesports. За съжаление компанията няма обслужване на български език и предлага само обслужване чрез е-mail. Тази услуга обаче работи 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, което от части компенсира липсата на телефонна връзка или чат на живо. Писмото, което им пращате задължително трябва да е на английски. Обикновено отговарят точно и изчерпателно в сравнително кратки срокове.
e-mail адреса на който можете да им пращате вашите запитвания е:csd@pinneclesports.com

Залози и транзакции

Минималният залог тук е 1$ или равностойността му в една от останалите 14 валути, които поддържат. За съжаление все още няма опция за откриване на сметка в български лева. Максималният залог варира в зависимост от лигата и събитието което сте избрали, но компанията е известна с това, че предоставя на своите клиенти едни от най-високите лимити.
Pinnaclesports предлага всички популярни методи за депозиране и теглене на средства. Освен преводи чрез дебитни или кредитни карти и директен банков трансфер, можете да прехвърляте пари и чрез множество онлайн системи за разплащане сред които Moneybookers, Neteller, WebMoney и др. Минималният депозит тук е 10$.

Коефициенти и събития

Това е най-силната страна на компанията. В момента те предлагат най-високите коефициенти на пазара, като често предлаганите от тях коефициенти са по-високи дори от тези на спортните борси като Betfair. Ако мислите, че ви будалкам можете сами да сравните предлаганите ставки на водещите букмейкъри и да се убедите, че това наистина е така.
Предлаганите събития не са толкова силна тяхна страна. Тук определено има още какво да се желае. Основните лиги и събития са налице, но някои по претенциозни играчи могат да намерят определени пропуски.

Предимства и недостатъци

Най-голямото предимство на Pinnaclesports са високите им коефициенти и високите лимити на залозите. В това отношение те безспорно са номер едно на пазара. Разнообразието от спортове е задоволително и обслужването също е на ниво.
Като недостатък може да се посочи по-малкото залози на живо и разнообразие от събития за дадена среща, които могат да се играят. Трябва да помислят и за алтернативни методи за обслужване на клиенти и версия на сайта на български език.

Надеждност

През годините от своето основаване Pinnaclesports са си изградили безупречна репутация на надеждно място, където да държите своите пари. Досега компанията не се е забърквала в някакъв сериозен скандал и много специалисти я считат за едно от най-сигурните места на пазара.

Последни прогнози

Прогнози