Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Ladbrokes ревю

Ladbrokes е една от най-реномираните марки в света на хазарта. Компанията има над 60 годишна история и е приемала залози далеч преди инвазията на интернет в бизнеса. За разлика от повечето онлайн букмейкъри, които осъществяват своята дейност само в мрежата, Ladbrokes поддържа гъста мрежа от бъкмейкърски пунктове из цяла Англия. Компанията има и верига от казина.

Информация за букмейкъра

Наименование на компанията: Ladbrokes Limited
Година на основаване: 1950(от 2000 оперира в интернет)
Адрес: Imperial House, Imperial Drive, Rayners Lane Harrow, Middlesex HA27JW, United Kingdom
Телефон: UK 0800 731 4171 ; International +44 208 429 7971

Обслужване на клиенти

По този показател компанията без съмнение е един от лидерите в световен мащаб. Каналите за връзка с клиенти са:
e-mail: care@ladbrokes.com
Телефон: 00 350 200 43003
Чат на живо: чат в реално време със служител на Ladbrokes
Служителите са коректни и изчерпателни в отговорите си, а и времето за отговор е доста добро.

Залози и транзакции

Минималният залог тук е 0.50 паунда, а максималния зависи от спорта и лигата, която сте си избрали. Залози се приемат по два начина, по телефон или през сайта на Ladbrokes. Коефициентите могат да се изобразяват в 3 различни формата: десетични – европейски формат; дробни – английски формат и американски формат.
Транзакциите от и към вашата сметка се осъществяват посредством много различни методи. Кредитни и дебитни карти, банков превод, Moneybookers, Neteller и др. Голямо предимство е, че не се начисляват такси при депозиране и теглене.

Коефициенти и събития

Коефициентите, които ще намерите тук са едни от най-високите предлагани на пазара. Ако сте любители на Value залозите това е вашето място.
Разнообразието от спортове и събития е наистина е впечатляващо. Ladbrokes предлага над 30 вида спорт и включва всички популярни и не чак толкова популярни футболни лиги. Много от двубоите могат да се залагат и на живо.

Предимства и недостатъци

Kато един от водещите онлайн букмейкъри предимствата на Ladbrokes са много. Нямат такси за депозити и теглене, предлагат страхотни коефициенти, обслужването им е най-доброто в света, предлагат много залози на живо и много много други.
Не може да се каже, че Ladbrokes има някакви съществени недостатъци. Все пак по-претенциозните играчи могат и да намерят някои слабости като например липсата на бонус за нови клиенти или първи депозит.

Надеждност

Достатъчно е да се спомене дългогодишната им история и лиценза издаден във Великобритания, за да стане ясно, че относно надеждността и репутацията компанията е на едно от първите места в света. Акции на Ladbrokes се търгуват и на Лондонската борса.

Последни прогнози

Прогнози