Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


 

Expekt ревю

Expekt е един от водещите сайтове за онлайн залози. Компанията е основана през 1999г. и е регистрирана в Малта. Имат над 2 милиона клиенти в държави по целия свят и поддържат 20 езикови версии на страницата си. За съжаление обаче все още не разполагат с българска версия.

Информация за букмейкъра

Наименование на компанията: Expekt.com Limited
Година на основаване: 1999
Пощенски адрес: 114 The Stand, GZR 1027 Gzira, Malta
Телефон: +44 791 7735 995
Настоящ лиценз: Малта

Обслужване на клиенти

Expekt предлага на своите клиенти обслужване чрез e-mail и директен чат на живо със служител на компанията. Обслужването на клиенти чрез електронната поща е всеки ден от 8:00 до 24:00 часа, а чата на живо директно в сайта на букмейкъра е от 10:00 до 22:00 часа всеки ден. Персонала е дружелюбен и ще отговори изчерпателно на въпросите ви, но те трябва да бъдат зададени на английски.

Залози и транзакции

Минималният залог в Expekt е едва 0.10 евро, а максималният варира в зависимост от лигата и събитието, което сте си избрали. Максималната печалба тук е до 55 000 евро от един залог. Предлагат се и трите вида коефициенти: стандартните десетични или Европейски тип, дробни коефициенти Английски тип и Американски тип.
Методите за депозиране и теглене тук са много разнообразни. Можете да извършвате транзакции чрез банкова сметка, кредитна или дебитна карта, чекове и онлайн системи за разплащане, като Moneybookers, Netteler и др. Минималният депозит тук е 10 евро ако депозирате с карта или онлайн портфейл и 25 евро ако депозирате чрез банкова сметка.

Коефициенти и събития

Коефициентите предлагани от Expekt са едни от най-добрите на пазара и определено са над средните. Често техните ставки са с от 1 до 10% по-добри от тези на някои от конкурентите им. Ако обичате да правите Value залози това е вашето място.
Предлаганите спортове и лиги тук са достатъчно много. Разбира се в това отношение не са водещи на пазара, но са на достатъчно високо ниво за да задоволят и най-претенциозните играчи.

Предимства и недостатъци

Като една от водещите компании на пазара предимствата на Expekt са много.Компанията предлага множество лайв залози, не се начисляват никакви такси при депозиране и печалбите се теглят лесно. Коефициентите им са едни от най-високите на пазара, а минималният залог е много нисък и е идеален за играчи, които обичат да играят системи с много колонки.
Трудно е да се намерят някакви съществени недостатъци тук. От наша гледна точка недостатък е, че сайта все още няма българска версия и обслужване на български.

Надеждност

Това е може би най-силната страна на Expekt, репутацията им е безупречна и много играчи смятат, че тук е най-сигурното място за онлайн залози. Компанията оперира в този бизнес вече 12 години и до сега няма сериозни оплаквания срещу тях. Лиценза им е издаден в Малта, което също е гаранция за тяхната надеждност.

Последни прогнози

Прогнози