Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Стратегия процент от банката

Това е много проста и ефикасна стратегия, която ще ви помогне да контролирате размера на вашите залози и да избягвате излишните рискове с големи и необмислени залози. Целта тук е всеки път за залагате до един определен процент от сумата с която разполагате.

Например ако имате в сметката си 200 лева и определите лимита ви на залог да е максимум 15% това означава, че най-големия ни залог не бива да надвишава 30 лв. Ако да речем сте изгубили първия си залог, това означава, че вашата банка вече е спаднала на 170 лв и следващия ви залог не трябва да надвишава 34лв.

Можете да определите отделни проценти на максимален залог с оглед на това дали правите комбиниран залог или единичен залог. Така например процента ви за комбиниран залог трябва да е по-нисък поради по-малката вероятност събитията да ви излезнат.

Друг съвет, който ви даваме е да увеличавате процента на максимален залог ако размера на банката ви се увеличава.

Последни прогнози

Прогнози