Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Unibet регистрация и депозиране

Unibet е основан през 1997г. в Швеция, през 1999 компанията стартира своя уеб сайт и започва да придобива популярност в интернет пространството. В момента Unibet е един от лидерите в бранша и непрекъснато увеличава своята клиентска маса.

Откриване на сметка

За да си отворите сметка в Unibet първо трябва да заредите уеб страницата на букмейкъра и след това да натиснете червения бутон „Регистрация” намиращ се в дясната част на началната страница:

 

 

Ще ви се зареди следната стандартна регистрационна форма, която трябва да попълните коректно:

 

 

Депозити и тегления

След като коректно сте попълнили полетата и успешно сте създали вашата сметка, можете да направите вашия първи депозит в Unibet. За целта просто трябва да се логнете и да натиснете бутона “Депозит”, който се намира в десния край на страницата точно под вашето потребителско име:

 

 

Ще ви се зареди следната страница където можете да изберете метода за депозиране който желаете:

 

 

За да прецените кой от методите за депозит е най-изгоден за вас просто отидете на „Сравнете методите за депозиране” където можете да получите по-подробна информация за тях.

 

 

Когато сте натрупали определена печалба и искате да я изтеглите за да изберете най-подходящия за това метод отидете на „Методи на теглене” за да ги сравните и да си изберете как да изтеглите вашите средства.

 

Последни прогнози

Прогнози