Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Как да управлявате парите си?

В света на залозите едно от може би най-важните неща запостигане на успех е правилното разпределение на парите налични по метката. Ето някои основни стратегии за това как да оперирате с вашите пари:


• Стратегии с нарастващ залог – това са стратегии при които играчите увеличават залога, койтоправят ако предния им залог е бил губещ. Най- известна от този тип стратегии е тази наМартингейл при която при всеки загубен залог следващия е двойно по-голям, докато не се спечели.След това процеса започва наново от най-ниското стъпало. Тези стратегии не са много удачниособено за нови играчи и такива, които имат лимит на средствата за залагане.

• Стратегии за залози, които са процент от сумата по вашата сметка – тук сумата на залога винагие съобразена с определен от вас процент от общата сума с която разполагате. Например ако имате200лв и сте определили залозите ви да са 10% от тази сума, то трябва да заложите 20 лв. Акопознаете залога следващия ви залог ще е 10% от първоначалните ви 200лв плюс печалбата коятосте заработили т.е. ако печелите и увеличавате вашата сметка и залозите ви растат и обратно акогубите и намаляте вашата сметка и залозите ви намалят.

• Стратегии за залози с едни и същи суми – има два аспекта, ако определите голяма съма на залогаима голяма вероятност бързо да фалирате. Ако обаче залагате малки суми стратегията ставаконсервативна и е предпочитана от играчи, които са с нисък рисков апетит. При нея много трудноще фалирате, но пък и печалбите няма да са от най-големите.

От изключителна важност е да изберете стратегия по кото да играете и да се придържате към нея дори когато сте в лоша серия. Добрия играч знае, че лошите серии са често срещано явление и ако останеш спокоен и съсредоточен и се придържаш към избраната стратегия накрая рано или късно пак ще излезнеш на печалба.

По нетърпеливите играчи губят своята увереност когато попаднат в лош период. Стават нервни и започват да допускат грешки и да подменят стратегията която са следвали до момента. Такова поведение почти води до фалит на играча.

Последни прогнози

Прогнози