Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Value залози

Формулировката на тази стратегия е следната – избирате си дадена среща и сравнявате коефицентите, коитови интересуват в различните букмейкъри. Ако попаднете на коефицент, който според вас е завишен за конкретното събитие може да направите вашия Value залог.


За да проверите дали имате основание да направите Value залог трябва проверите дали е изпълнена следната формула:


К х О > 1, където:
К – коефицента, който букмейкъра ви предоставя;
О – вероятноста според вас даденото събитие да се случи, тази вероятност е от 0 до 1
Като умножите двата показателя получената сума трябва да е по-голяма от 1.

Нека разгледаме следния пример:
Да приемем че коефицента за дадено събитие е 5.5, а вероятноста според вас това събитие да се случи е 20% или в абсолютна стойност 0.20.
Сега като умножим 5.5х0.20=1.10 >1 следователно има наличие на Value залог.
При тази стратегия няма значение колко малко вероятно е дадено събитие, ако коефицента по вероятноста е по-голяма от 1-ца и направите достатъчно на брой залози, които отговарят на критерия за Value залог, то рано или късно тази стратегия ще ви донесе печалба.

Трябва да обърнете сериозно внимани, че при тази стратегия колкото по-нисък е коефицента, който избирате да играете толкова по-голяма е грешката във вероятноста, която определяте това събитие да се случи. Ако например предположим, че верояноста за грешка е около 10%, то при коефицент 4 за да е изпълнено условието за Value залог вероятноста трябва да е 0.25. При 10%-на грешка максималното отклонение е 0.025. Ако обаче изберем да играем коефицент 2 то вероятноста трябва да е 50%, което означава, че максималната грешка е 0.05. Това е два пъти по висока вероятност за грешка.

В повечете случаи не е удачно да се търси Value залог при коефиценти по-ниски от 2, понеже тези коефиценти са за фаворита в срещата и по презумция са занижени от букмейкъра. По-удачно е такъв залог да се търси за по-малко вероятното събитие.

След като сме анализирали коефицентите и сме определили кой ще бъде нашия Value залог трябва да определил сумата която ще сложим на него. Добре е да си определим една постонна сума за съответните вероятности и да залагаме само нея.

Накрая трябва да имате в предвид, че стратегията за Value залог може да не сработи веднага и да не ви носи печалби веднага. Трябва да сте търпелив и трезво да преценяте всяка ситуация. Ако грешите при оценките си за вероятноста на събитията на които залагате е много веротно да загубите всичките си средства.

Последни прогнози

Прогнози