Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Sportingbet ревю

sportingbet logo

Sportingbet е един от водещите букмейкъри на българския пазар. В световен мащаб компанията е сред топ 10 на водещите онлайн букмейкъри и е лицензирана във Великобритания. Sportingbet и  листнат на Лондонската стокова борса. Компанията обслужва над 5 милиона клиенти в над 200 държави.

Обслужване на клиенти

Sportingbet предлага няколко възможни начина за контакт с клиентите, които имат запитвания към букмейкъра. Най-удобния начин е да се свържете чрез осигурената безплатна телефонна връзка за абонатите на БТК номера е: 00800 1151 003. Други канали за връзка са :

Чат на живо
Факс: 00359 2489 4334
e-mail: попълва се директно през сайта

Работното време на отдел клиенти е от Понеделник до Събота от 10:00 до 22:00 часа и в неделя от 11:00 до 22:00 часа българско време.

Времето за отговор на отправеното запитване е сравнително кратко, а персонала е дружелюбен и отговаря точно и изчерпателно.

Залози и транзакции

Sportingbet предлага на своите клиенти изключително разнообразие от спортове и лиги на които може да се залага. Начините за пускане на залог са два, стандартния през интернет страницата на Sportingbet и по телефона. Минималният залог тук е 0.50 лв, 0.50 Евро, 0.50 долара или 0.30 лири

Sportingbet поддържа всички популярни методи за депозиране или тегления. Освен стандартните и широко използвани дебитни или кредитни карти и директния банков трансфер, вие имате възможност да прехвърляте вашите средства и посредством Moneybookers, ePay.bg, Netteler и други.

Коефициенти и събития

Sportingbet са известни с това, че предлагат едни от най-добрите коефициенти за някои видове спортове. Това се отнася най-вече за футболните залози и конните надбягвания. Коефициентите им за останалите спортни събития обаче също са конкурентни.

Предлаганите спортове са 22 а лигите 110 което е гаранция, че всеки вкус ще бъде задоволен. Sportingbet предлага освен традиционните европейски и американски спортове и голямо разнообразие от залози за типичните британски спортове. Освен това размера на събитията които могат да се залагат на живо е впечатляващо.

Предимства и недостатъци

Sportingbet е един от водещите букмейкъри в света и е трудно да се намерят някакви сериозни недостатъци. Все пак има още какво да се желае за подобряването на обслужването на клиентите и най-вече да се съкрати времето за отговор на клиентски запитвания по e-mail.

Най-силните страни на Sportingbet са голямото разнообразие от спортове и събития, които предлагат. Много от тези събития могат да се играят и на живо. Букмейкъра има и отлично покритие в световен мащаб. Сайта е преведен на десетки езици, което го прави удобен и лесен за употреба от всяка точка на света. Друго голямо предимство, което привлича много хора са страхотните оферти за безплатен залог достигащи до $40.

Надеждност

Без съмнение Sportingbet е един от най-надеждните онлайн букмейкъри. Със своите над 2.5 милиона клиенти по целия свят те са си извоювали репутация на сигурен и надежден партньор. Това, което трябва да подобрят е обратната кореспонденция с клиентите която отнема малко повече време от това на конкурентите.

Последни прогнози

Прогнози