Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Betfair с две страхотни промоции за Евро 2012

BetfairВодещата борса за спортни залози в света Betfair предлага две невероятни промоции за всички свои клиенти по време на Евро 2012.

Едната промоция е добре познатата "Мега Минута". Познайте минутата на първия гол на всеки един от мачовете на европейското и можете да спечелите 1000 евро. За целта трябва да направите единичен залог на стойност минимум 10 евро за същия двубой. След груповата фаза наградата ще скочи от 1000 на 5000 евро, така че може да си пробвате късмета и да си заработите една солидна сума.

Другата промоция предлагана от Betfair е с предметни награди. Всеки ден се определя среща и пазар на който трябва да заложите минимум 25 евро, за да участвате в промоцията. Предметните награди включват iPad-и Sony HD телевизори, камери Canon Digital, безплатни залози и много други награди. Печелившите играчи се теглят всеки ден и се уведомяват в срок до 48 часа.

Повече информация ще намерите в меню промоции в главното меню на Betfair.

Последни прогнози

Прогнози