Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Betfair ревю

Betfair logo

Betfair е най-голямата спортна борса в света. Те предоставят голямо разнообразие спортни събития на които можете да залагате и са известни с това, че техните коефициенти са едни от най-добрите, които можете да намерите онлайн. Главната особеност, която ги отличава от другите букмейкърски къщи е, че те определят коефициентите си на борсов принцип точно както се определят например цените на акциите на стоковите борси. Принципа е следният, полето за залози е разделено на две части и има следния вид:

Когато изберете да играете коефициент от полето „ЗА” вие извършвате същата операция като например закупуване на акции на стоковата борса. Това означава, че вашия залог ще бъде печеливш ако събитието което сте играли се случи. В дясно от полето „ЗА” се намира полето „СРЕЩУ”. Когато играете за коефициент от полето „СРЕЩУ” вие залагате играното от вас събитие да не се случи.

Обслужване на клиенти

Betfair осигурява денонощно обслужване на своите клиенти посредством няколко информационни канала. Можете да се свържете с отдел клиенти посредством e-mail, телефон или факс. Персонала на Betfair е много приятелски настроен и ще отговори изчерпателно на вашите въпроси в рамките на 4 часа. Betfair предлага обслужване на български език и предоставя следните канали за обратна връзка със своите клиенти:

Телефон: 0044 203 059 8888
e-mail: bulgarski@betfair.com
Пощенски адрес:   Betfair, PO Box 34467, London, W6 9WS, United Kingdom

Залози и транзакции

Можете да залагате в Betfair посредством два различни начина. Единия е от страницата на Betfair в интернет, а другия е чрез телефона. Коефициентите които предоставя Betfair са само десетични. Минималният залог тук е 2 Евро или себестойността в друга валута, което е доста по високо от останалите основни букмейкъри. Няма ограничения за максимална печалба.

Betfair поддържа всички популярни методи за осъществяване на депозити и тегления. Вие можете да направите това посредством кредитни или дебитни карти, директен банков трансфер, Moneybookers, ePay.bg, Netteler и други.

Коефициенти и събития

Много хора смятат, че Betfair осигурява най-добрите коефициенти, които могат да се намерят в интернет. Разнообразието от спортове и събития ще задоволи и най-изтънчените вкусове на клиентите. Друго основно предимство е , че поради борсовия принцип при определянето на коефициентите те не зависят от определени хора, които да определят какви да бъдат коефициентите Тук коефициентите изцяло зависят от пазарните принципи и всички участници в залаганията определят техните нива. Всеки може да постави какъвто си иска коефициент в формата за залагания, която се попълва. Разбира се ако този коефициент е прекалено различен от актуалния пазарен коефициент има голяма вероятност вашия залог да остане непосрещнат.

Предимства и недостатъци

Много е трудно да се намерят някакви основни недостатъци, но например едно от нещата, които могат да се подобрят са залаганията на комбинации т.е. на повече от едно събитие едновременно. Засега Betfair предлага такива залози само за основните спортове и основните лиги.

Най-силните страни на Betfair са голямото разнообразие от спортове и събития които могат да се играят на живо. Много от тези събития могат и да се наблюдават безплатно в секцията Betfair видео. Друго уникално предимство на Betfair е това, че поради пазарния принцип на залагане вие можете да защитите вашия залог, като направите втори залог противоположен на първия. Например ако сте направили залог от коефициентите в полето „ЗА” и ако след определено време коефициента се промени така, че този в полето „СРЕЩУ” да е станал по-нисък от първоначалния в полето „ЗА” , който сте играли вие можете да защитите вашия залог.

Надеждност

Betfair е букмейкър, който си е изградил репутацията на много надежден партньор Много е трудно да се намерят каквито и да е слаби звена в тяхната надеждност Betfair обслужва над 10 милиона клиенти в над 100 различни държави и почти няма случаи някой от клиентите да има сериозни неразбирателства с компанията.

Последни прогнози

Прогнози