Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Bet-at-home ревю

bet-at-home logo

Bet-at-home е букмейкърска компания създадена през 1999г. в Австрия. Компанията бързо придобива популярност и в момента е една от водещите заложни къщи в Европа със своите над 2 милиона клиенти от цял свят.

Обслужване на клиенти

Обслужването на клиенти в Bet-at-home е на добро ниво. Служителите на компанията са дружелюбни и изчерпателно ще отговорят на всяко ваше запитване. Основните канали за връзка са:

Чат на живо в реално време
Телефон: +356 2131 4833
Факс: +356 2540 1296
e-mail: service.bg@bet-at-home.com

Залози и транзакции

Bet-at-home предлага много и разнообразни залози за своите клиенти. Залози се приемат във всички основни европейски валути, включително и Български лева. Формата на коефициентите тук са само десетични (Европейски формат). Минималния залог в bet-at-home e 0.50 EUR, а максималния допустим залог е 20 000 EUR. Максималната допустима печалба на един клиент тук се пресмята за период от една седмица и е 100 000 EUR.

Bet-at-home предлага на своите клиенти голямо разнообразие от начини за депозиране и теглене на парични средства. Освен традиционните и най-разпространени методи посредством дебитни или кредитни карти, компанията предлага още директен банков трансфер, разплащания през: Moneybookers, Neteller, ePay.bg и други.

Коефициенти и събития

В някои спортове и пазари коефициентите предлагани от Bet-at-home отстъпват малко на лидерите в бранша, като например Betfair. Въпреки това компанията е конкурентна и понякога най-добрите коефициенти са именно тук. Често има и коефициенти за събития, които не се предлагат никъде другаде.

Разнообразието от спортове предлагано от Bet-at-home е голямо. Освен традиционните и популярни спортове като: футбол, хокей на лед, баскетбол,тенис и волейбол, Bet-at-home предлага и по-нетрадиционни спортове като: снукър, дартс, борба, зимни спортове и специални залози за световни събития, но има какво още да се желае спрямо разнообразието от видове залози за определено събитие.

Предимства и недостатъци

Безспорно най-голямото предимство на Bet-at-home за Българския пазар е, че сайта поддържа българска версия, българският лев е една от наличните валути за откриване на сметка и обслужването на клиенти е на български. Това безспорно показва важността на българските клиенти за компанията. Други предимства са депозитите чрез ePay, ранното оповестяване на коефициентите за предстоящите спортни събития и голямото разнообразие от футболни първенства на които може да се залага.

Основните недостатъци на Bet-at-home са сравнително малкото предлагани залози на живо, недостатъчното разнообразие от залози за конкретно събитие и това, че залаганията чрез мобилни телефони засега са достъпни само от Германия и Австрия.

Надеждност

Bet-at-home вече 11 години се занимава с онлайн залози и през това време си е изградил имидж на надежден и стабилен партньор. Въпреки, че компанията отстъпва на световните лидери по обем на залозите или брой на клиентите, когато става въпрос за надеждност Bet-at-home определено е лидер на пазара.

Последни прогнози

Прогнози