Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Често задавани въпроси (FAQ)

 

 

Ако нещо не ви е ясно и искате да разберете как става можете да използвате секцията FAQ (често задавани въпроси) в Moneybookers за да потърсите отговор на това което ви интересува.

 

 

 

За да заредите страницата на FAQ просто се логнете в системата и натиснете faq бутона който се намира най-горе в дясно.

 

 

Стартова страница след като сте се влезли в акаунта си в Мънибукърс

Ще ви се зареди следната страница:

 Страницата за често задавани въпроси в МънибукърсКакто виждате въпросите са групирани в подкатегории за да можете бързо и лесно да стигнете до въпроса, който ви интересува. Преценете в коя категория би могъл да е въпроса, който ви вълнува и щракнете върху нея.Ще ви се заредят най-често задаваните въпроси от тази категория. Ето например как изглежда секцията Send Money:

 

Секцията изпращане на пари към често задавани въпросиАко въпроса, който ви вълнува е в този списък просто кликнете върху него за да видите по-подробна информация по проблема:

 

 

Подробна информация за въпроса който ви вълнува

Ако не можете да намерите решение на проблема си в FAQ можете да напишете е-mail до Moneybookers и в него да обясните какво точно ви интересува. 

Последни прогнози

Прогнози