Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Теглене с карти от букмейкърите

След като сте депозирали пари с вашата карта и сте спечелили от залози определена сума можете да изтеглите вашите печалби за да си ги харчите. Най-лесно това става като наредите тегленето по картата с която сте направили депозита преди това. Принципно във всички сайтове за залози това става по идентичен начин. За целта просто се логнете в сайта от който желаете да теглите и кликнете върху бутона „Изтегли” , ако сайта има българска версия или Withdrawal, ако е на английски. Като метод на теглене изберете дебитна или кретитна карта.

Процедурата е същата както при депозирането на средства с картата. Отново попълвате данните на картата и определяте сумата, която желаете да изтеглите. Накрая въвеждате и вашата парола в сайта от който теглите и натискате съответния бутон за потвърждение на транзакцията.

Някои онлайн букмейкъри могат да поискат да верифицирате вашата карта преди да депозирате или теглите пари по нея, защото те нямат достъп до базата данни на VISA и искат да са сигурни, че пращат парите на собственика на сметката.

Обикновено процеса по верификация вклучва изпращане на снимка на вашата карта, където ясно се виждат имената ви изписани върху картата. За по голяма сигурност е желателно да скриете част от 16-цифрения код отпред и изцяло да закриете 3-цифрения код на гърба на картата, който никой освен вес не трябва да научава. Другия документ, който е възможно да ви изискат е копие от битова сметка: ток, вода , телефон и т.н който е на ваше име и адреса е същия, който сте въвели в регистрационната форма и по който е регистрирана вашата карта.

Веднъж след като минете процедурата по верифициране и осъществите вашите първи депозити и тегления с картата процедурите се улесняват и повече няма нужда да доказвате, че сметката е наистина ваша.

Последни прогнози

Прогнози