Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Страхотна оферта на Bet365 за мача на Лудогорец довечера

Оферта на Живо Bet365
Един от водещите букмейкъри на българския пазар Bet365 предлага на всички свои клиенти една невероятна оферта за мача от Шампионска лига довечера между отборите на Лудогорец и Арсенал.

Става въпрос за т.н. “Оферта на Живо“, която букмейкъра пуска 1-2 пъти месечно за избрани от тях мачове. Досега максималния размер на тази оферта бе 20 лева, но сега за двубоя на „орлите“ срещу „артилеристите“ бонуса скача до 50 лв.

Какво трябва да направите, за да участвате в промоцията? Нещата са много ясни и лесни – просто трябва да пуснете единичен залог на избран от вас пазар от този мач на стойност до 50 лв. След това трябва да пуснете залог „На Живо“ на същия или друг пазар за същата сума (до 50 лева) и ако залога ви „На Живо“ е непечеливш, сумата по него ще бъде върната обратно по сметката ви. С други думи говорим за т.н. „Залог на Живо без риск“.

За да се запознаете с пълните правила на офертата, моля посетете секция „Промоции“ на Bet365.

Екипа на FutbolniZalozi пожелава успех на всички играчи!

Последни прогнози

Ливърпул трябва да счупи каръка и да победи Челси
Евертън ще направи всичко по силите си, за да победи Аталанта
Равенството устройва и двата отбора в този мач
Ливърпул ще търси победата над Севиля
Рома и Лацио ще си отбележат голове в дербито
Този път ще има голове на дербито Атлетико - Реал

ПрогнозиLivescore.in