Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Стратегия на Мартингейл

Стратегията за залагане на Мартингейл е проста, но ефикасна. Идеята е следната избирате си дадена среща и решавате да заложите за един от двата отбора. Условието, което трябва да следвате за да играете по тази стратегия е коефицента, който сте избрали да е минимум 2. След това пускате вашия залог и ако той не излезе следващия път трябва да заложите двойно по-голяма сума отново на коефицент 2 или по-голям от две. Ако отново не излезе отново удвоявате залога и така докато дойде момента в който познаете залога.
Да предположим, че започвате да играете по тази стратегия със сумата от един лев. Стъпките на вдигане на залога са следните:


• Първи залог – 1лв
• Втори залог – 2лв
• Трети залог – 4лв
• Четвърти залог – 8лв
• Пети залог – 16 лв
• Шести залог – 32 лв
................................... и т.н. докато познаете залога, който сте направил. След това отнове се почва първата стъпка.

Сами виждате, че за да залагате по тази система трябва да имат доста дълбоки джобове за да можете да продалжите дори след евентуален провал на шести или седми залог. Трябва да разполагате и със здрави нерви за да не се откажете ако влезете в лоша серия. Просто ако разполагате с достатъчно средства да продължавате да правите залози рано или късно залога ви ще излезе.

Каква е печалбата от тази система?

Нека разгледаме следния пример:

Да предположим, че залагате мачове само на коефицент 2 и на залог номер 5 най-накрая печелите. На пети залог вие сте заложил 16 лв. и при коефицент два вие ще вземете 32 лв
Сега да сметнем колко пари сте дали до сега за залози:
1+2+4+8+16=31
Следователно чистата ви печалба е 1 лв. Колкото на по-късен етап ви излезе залога толкова по-голяма е печалбата.

Сами можете да прецените дали си заслужава риска и нервите да играете по тази система. Системата обаче работи и ви гарантира сигурна печалба при положения, че можете да удвоявате залога си достатъчен брий пъти.

Последни прогнози

Прогнози