Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Betfair регистрация и депозиране

Betfair е един от световните лидери в on-line залаганията. Това е най-голямата спортна борса в света и се ползва с отлична репутация. Согорно място,където может да откриете сметка и да депозирате средства.

Откриване на сметка

За да се регистрирате в Betfair първо трябва да заредите страницата на компанията и след това да натиснете бутона „ Отвори сметка” намиращ се в горната част на страницата:

 

След като изберете „Отвори сметка” в отделен прозорец се зарежда стандартна регистрационна форма, която трябва да попълните.

 

След като коректно сте попълнили регистрационната форма трябва да потвърдите въведените данни посредством бутона „Приемам. Откривам сметка” , който се намира най-долу на регистрационната форма. Този бутон трябва да бъде натиснат едва след като сте попълнили всички полето.

 

 

След като сте се регистрирали успешно трябва да отворите e-mail-а който сте предоставили , където трябва да имате писмо изпратено от Betfair с активиращ линк в него. Изберете линка за да активирате вашата сметка.

След като успешно сте регистрирали и активирали вашата сметка можете да извършите вашия първи депозит и да започнете да залагате.

Депозити и тегления

Betfair предлага много разнообразни начини за депозиране. Най-разпространени са депозитите чрез дебитна или кредитна карта. За да извършите депозит първо трябва да регистрирате вашата карта. За целта първо натискате бутона „Депозит” в горния десен ъгъл на началната страница. Ще се зареди нова страница която има следния вид:

 

 

Отидете на полето „Данни на моята карта” и коректно попълнете регистрационната форма. Имайте в предвид, че Betfair приема само карти VISA и MasterCard. След като успешно регистрирате вашата карта можете да направите първия си депозит. Депозираната сума се превежда по вашата сметка моментално. Минималната сума, която можете да депозирате или теглите е 15 евро.

Други начини за депозит са on-line преводите чрез Moneybookers, NETELLER, ePay.bg и др.

Betfair предлага и директен банков трансфер, който обаче отнема от 3 до 5 работни дни.

Долната таблица показва начините и условията за депозиране и теглене в Betfair.

СИСТЕМА

ДЕПОЗИРАНЕ

ТЕГЛЕНЕ

Време

Мин. Сума

Макс. Сума

Такса

Време

Мин. Сума

Макс. Сума

Такса

Дебитна/Кредитна карта (VISA, MAasterCard)

Веднага

15 EUR

варира

1.5 %

веднага

-

$50 000 на ден

-

Moneybookers

Веднага

10 EUR

варира

няма

до 24 часа

варира

-

-

Netteler

Веднага

15 EUR

50 000 EUR

няма

до 24 часа

4 EUR

50 000 EUR

-

Банков трансфер

5 раб. Дни

15 EUR

100 000 лв

варира

5 раб. Дни

5 EUR

-

5 EUR

WebMoney

Веднага

8 EUR

варира

0.8 %

до 24 часа

15 EUR

8000 EUR

 

Последни прогнози

Прогнози