Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Регистрация в Moneybookers

Един от най-лесните и удобни начини за депозиране и теглена на средства е чрез онлайн система за разплащания наречена Moneybookers. Този метод за разплащане набира все по-голяма популярност сред онлайн играчите.Тегленията към банкови сметки се извършват лесно и отнемат до 3 работни дни. След пускането на пазара на Moneybookers MasterCard можете да разполагате с парите по вашата Moneybookers  сметка във всеки един момент посредством вашата карта.

Регистрацията в Moneybookers става чрез въвеждането на валиден e-mail адрес и парола. Системата позволява поддъджането само на една сметка в Moneybookers, затова ако се опитате да си отворите втора сметка от алтернативен ваш e-mail рискувате да ви засекат и да ви изключат завинаги от системата им. За да се регистрирате заредете сайта им и след това натиснете бутона “SIGN UP”, който се намира в дясно на заглавната страница:

 Начална страница на Мънибукърс

 

 

Ще ви се зареди следната регистрационна форма за откриване на сметка:

Стартова страница на формата за регистрация в Мънибукърс

От падащите менюта изберете държавата в която се намирате и предпочитания от вас език и след това натиснете бутона „Sign up” намиращ се в полето Personal Account.


Ще ви се зареди следната стандартна регистрационна форма:

 

Регистрационна форма за попълване на лични данни за регистрация в Мънибукърс

 Данни за сметката при регистрация в Мънибукърс

 

Попълнете коректно всички полета от регистрационната форма. Не забравяйте да въведете кода за сигурност в полето Security number, който се намира в долната част на регистрационната форма. След това натиснете бутона Accept and create account. След това заредете e-mail адреса, който сте предоставили в регистрационната форма. Там трябва да сте получили писмо от Moneybookers с верификационен линк в него, който трябва да активирате до 24 часа.

Отворете полученото писмо и вътре ще намерите бутона Verify your email


 Бутон за активиране на Мънибукърс сметка от емайл адреса

 

 

 

Натиснете бутона за да потвърдите e-mail адреса и ще ви се отвори нов прозорец със съобщение което потвърждава, че вашият акаунт е верифициран.

 Страница потвърждаваща успешната ви регистрация в Мънибукърс

 

 

За да влезете в сметката си и да започнете да депозирате средства натиснете бутона Go to My Account.

Ако сте изпълнили коректно всички описани по-горе стъпки ще ви се зареди следната страница с информация за вашата сметка:

 

 Стартова страница в Мънибукърс при успешно логване в системата

 

 

Полетата на които трябва да обърнете внимание са:

  • Customer ID – необходим ви е ако превеждате пари по банков път към сметката ви в Moneybookers
  • Your outgoing transaction limit – показва вашия лимит на плащания чрез системата. Можете да увеличите този лимит ако изпълните определени процедури за идентифициране.

 

 

Последни прогнози

Прогнози