Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Регистрация в ePay.bg

За да откриете своя сметка в ePay.bg заредете страницата им в интернет на адрес www.epay.bg и от началната страница кликнете върху „Нова регистрация”:

 Начална страница на ePay.bg

 

Попълване на заявка за регистрация

След като сте избрали „Нова регистрация” ще ви се отвори следния прозорец съдържащ правила и условия за ползване на услугата:

 Стартиране на регистрация в ePay.bg

За да продължите по нататък натиснете „Съгласен съм с условията”. Ще ви се зареди следната регистрационна форма:

 Регистрационна форма за откриване на сметка в ePay.bg

С оглед на вашата сигурност е препоръчително паролата която въведете да е по-дълга и сложна и да съдържа числа или главни букви. След като попълните празните полета натиснете „Потвърждаване”


Ще ви се зареди следното съобщение:

 Потвърждение за извършена регистрация

 

Отворете e-mail адреса, който сте написали в регистрационната форма и проверете дали сте получили писмо от еPay.bg Aко писмото е полученено отворете го и натиснете активиращия линк, който се намира в него:

 Активиращ линк, който трябва да получите във вашата електронна поща след успешна регистрация


Ако всичко е коректно ще ви се зареди следната страница:

 

 Избор на тип регистрация в ePay.bg

 

Регистрация на сметка в ePay.bg

За да си откриете ваша лична сметка натиснете „Регистрация на физическо лице". Ако пък искате да откриете фирмена сметка натиснете „Регистрация на юридическо лице”


В настоящия пример ще разгледаме процедурата по откриване на сметка на физическо лице. След като щракнете върху „Регистрация на физическо лице” ще ви се зареди следната регистрационна форма:

 

Регистрационна форма за откриване на сметка в ePay.bg

 

Въведете необходимите данни на кирилица и след това натиснете „Преглед”

Ще ви се зареди нов прозорец в който можете да прегледате всички данни, които сте въвели до момента. Ако всичко е наред натиснете „Потвърждаване" за да завършите регистрацията.

Ще ви се зареди прозорец, който ви съобщава, че регистрацията ви е успешна.

 

 

Последни прогнози

Прогнози