Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Процедура по издаване на карта

Всички банки в България предоставят опцията за издаване на карта VISA ELECTRON към разплащателните сметки на клиентите си. За да си изкарате такава карто просто отидете до най-близката банка в която имате открита разплащателна сметка с налична сума по нея и кажете на служителя, който ви обслужва, че истате да си изкарате дебитна карта VISA ELECTRON към вашата сметка.

Ще трябва да популните формуляра който ви представят и да почакате между 5 и 10 работни дни за да получите вашата карта.

 

Когато популвате формуляра за вашата карта обърнете внимание на следните важни неща:

 

  • Избор на валута на картата – добре е картата ви да е в същата валуто в която сте открили сметката си в съответния букмейкър за да не губите от таксите за обмен на валути.
  • Попълнете имената си на латиница точно така както са във вашата лична карта. Ако има разминаване в някоя буква е възможно да ви откажат транзакция с картата.
  • Внимателно въведете и адреса си по картата. Той трябва да съвпада с адреса с който сте се регистрирали в букмейкърските сайтове. Бъдете особено внимателни с буквите Ъ, Я, Ю, Щ, Ш, неправилното им изписване на латиница може да ви създаде проблеми по нататък.

 

 

Последни прогнози

Прогнози