Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Прогноза за Швеция - Франция 19 Юни 2012

ШвецияШвеция – ФранцияФранция
19 юни 2012 21:45

Франция и Швеция излизат помежду си в последна среща от груповата фаза на Евро 2012. Мачът ще се изиграе утре вечер на олимпийският стадион в Киев.

Шведите се превърнаха в един от първите отбори, които бяха елиминирани от надпреварата. Те записаха две загуби, от домакина Украйна с 1:2 и от Англия с 2:3 и до момента са без точков актив. Сега единственото за което могат да играят Ибрахимович и компания е престиж и самочувствие. Познавайки манталитета на шведите те едва ли са отписали срещата и ще подходят сериозно и отговорно, най-вече и заради верните си фенове, които и утре вечер ще изпълнят стадиона в Киев.

От показаните игри до момента спокойно можем да заключим, че Франция е най-силния отбор в групата. Петлите завършиха 1:1 в първата си среща с Англия и победиха с 2:0 домакина Украйна. И в двата мача момчетата на Лоран Блан надиграха категорично съперника си и само късмета ги лиши от победа срещу Англия. Франция е изградила много солиден и обигран отбор и определено е един от фаворитите за спечелването на шампионата. Победата е важна за „петлите”, защото ако победят най-вероятно ще избегнат отбора на Испания на четвъртфинала. Рибери и Бензема отново ще водят френската атака, активно подпомагани от Насри и Менес.

Въпреки, че Швеция вече отпадна мачът няма да е никак лесен за Франция. Скандинавците са корав отбор и няма да се дадат лесно. Лоран Блан вече е достатъчно опитен специалист и със сигурност ще подходи много сериозно към срещата. Франция разполага с по-класните играчи и има по-голям шанс за победата.

Прогноза 2. Betfair дава страхотният коефициент 1.71 за победа на „петлите”.

Последни прогнози

Прогнози