Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Прогноза за Швеция – Белгия – сряда 22 юни 2016 22:00


Швеция – Белгия
22 юни 22:00


Швеция и Белгия се изправят в директна битка за място на осминафиналите в Ница.


Тре кронур са изправени пред угрозата да напуснат шампионата още в груповата фаза, а предвид характера на победител на Златан Ибрахимович, едва ли шведите са се примирили с това. Ако успеят да победят Белгия, а Италия победи Ирландия, тогава Швеция имат шанс да продължат напред сред най-добрите трети отбори, но задачата им никак няма да бъде лесна.


Белгийците от своя страна взеха изключително ценни 3 точки срещу Ирландия и знаят, че ако избегнат загубата ще продължат към елиминациите. Еден Азар спомена, че те все още не са показали какво могат и със сигурност ще се опитат да го направят и да си гарантират място сред класиралите се на осминафиналите.


Последният път, когато тези два отбора се срещнаха бе през 2014 година, когато Белгия взе победата с 2-0, но това е последен шанс за Златан Ибрахимович да направи нещо значимо с националния отбор на Швеция и той със сигурност ще даде всичко от себе си.


Прогноза 2: Betfair осигурява добрия коефициент от 1,85 за такова развитие


Регистрирайте се сега в Betfair и вземете до 100 лева бонус!

Последни прогнози

Прогнози