Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Прогноза за Хърватска - Шотландия 7 Юни 2013

Хърватска – Шотландия
7 юни 2013 21:15

Този петък от 21:15 часа в Загреб един от убедителните лидери в група А Хърватска посреща изненадващо намиращия се на последно място в групата отбор на Шотландия.

Домакините от Хърватска се представят страхотно до момента и след изиграни 6 срещи имат 5 победи и 1 равенство. Те обаче не са лидери в класирането, тъй като възроденият отбор на Белгия също се представя невероятно. Двата отбора поделят първото място с равни точки, като белгийците имат повече отбелязани голове. Равенството на хърватите бе именно при гостуването на Белгия 1:1. Хърватите разполагат с невероятни нападатели в лицето на Никица Йелвич, Марио Манджукич, Ивица Олич и Младен Петрич. Като прибавим в халфовата линия футболисти, като Лука Модрич, Нико Кранчар и Иван Ракитич и е в защита Вердан Чорлука и Дарио Сърна става ясно, че Хърватска разполага наистина с един много силен отбор и е основен конкурент за първото място в групата.

Гостите от Шотландия са на път да запишат най-срамния си квалификационен цикъл в своята история. Островитяните са на последно място в групата, като имат само 2 спечелени точки след 2 равенства и 4 загуби в 6 срещи. Момчетата на Гордън Страхан нямат абсолютно никакви шансове да се борят за класиране на Мондиал 2014 и единственото което им остава до края на квалификационния цикъл е да играят за своята чест. Всички знаем, че шотландците са горди хора, така че можем да сме сигурни, че те ще се борят до край поне за по-предно класиране в групата от незавидното последно място.

Това ще бъде първия сблъсък в групата между двата отбора. До сега Шотландия и Хърватска са изиграли 2 официални и един приятелски мач, като резултата неизменно е бил равен. Сега изглежда, че хърватите имат много голямо предимство, но понякога във футбола традициите са нещо, което не трябва да се пренебрегва.

Прогноза Х. Betfair дава страхотният коефициент 5.25 за равенството в тази среща.

Последни прогнози

Прогнози