Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Прогноза за Холандия – Коста Рика 5 юли

ХоландияХоландия – Коста РикаКоста Рика
5 юли 23:00

Холандците започнаха да си правят сметка за мястото си на полуфиналите, но те забравят мачът си с Коста Рика, който едва ли ще бъде толкова лесен за тях, колкото очакват, особено предвид начина, по който премина предния им мач. Тимът от Централна Америка със сигурност не е за подценяване, имайки се в предвид това, че не само излязоха от група с Италия, Англия и Уругвай, но те бяха победители в нея. Сигурно е, че костариканците играят изключително грамотен и интересен футбол и всеки, който ги мисли за аутсайдери ще има проблеми с това.

Найджъл де Йонг със сигурност пропуска първенството до края, заради травма в слабините. Най-вероятно неговото място ще бъде заето от Дейли Блинд. Дарил Янмаат ще замени Пол Верхег на десния халф-бек, докато Мартинс Инди се връща в състава в лявата част на защитата. Жоржиньо Вийналдум и Джонатан де Гузман са в спор кой да започне в средата на терена.

Оскар Дуарте бе изгонен срещу Гърция, така че той ще пропусне двубоя, а неговото място ще бъде оспорвано от Рой Милър и Джони Акоста. Титулярният вратар на Коста Рика, Кейлор Навас изпитва болки в рамото, като до последно ще се изчака неговото състояние, за да се види дали той ще започне срещата.

Интересни факти

  • Холандците не са били побеждавани в редовното време в последните 29 срещи на Световни първенства
  • Те са отбелязвали поне по 2 гола в последните си 14 срещи
  • Лалетата са спечелвали на Първо полувреме / Краен резултат в последните си 4 мача
  • Коста Рика не са побеждавани в 11 от последните си 12 двубоя за Световната купа


Коста Рика остана без съмнение черният кон в тази фаза на надпреварата и те ще се опитат да използват своите шансове на контраатака срещу Холандия. Тимът от Централна Америка остана без един от ключовите си защитници, а именно Оскар Дуарте, което ще отвори голяма пробойна в техните редици, от което ще се опитат да се възползват ван Перси, Робен и компания. Холандците се измъкнаха от отпадането срещу Мексико, като този път едва ли ще чакат отново на късмета. Със сигурност, още от началото на срещата те ще се хвърлят в атака, за да решат срещата още до края на първото полувреме, но костариканците имат аргументи, с които да им се противопоставят.

Прогноза 1,5 гола на Азиатски хендикап: Бет 365 осигурява добрият коефициент от 2,50 за настъпване на събитието

Последни прогнози

Прогнози