Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Прогноза за Италия - САЩ 29 Февруари 2012

ИталияИталия – САЩСАЩ
29 февруари 2012 21:45

Отбора на Италия посреща тази вечер в Генуа воденият от Юрген Клинсман отбор на САЩ. За американците срещата е повече за престиж, докато за „скуадра адзура” това е важен етап в подготовката им за предстоящото европейско първенство.

Треньорът на домакините Чезаре Прандели обяви на пресконференция вчера кои ще са стартовите 11 за Италия. Това са:

Буфон на вратата, в защита Маджио, Барзагли, Крискито,Огбона, в средата на терена ще действат Маркизио, Пирло, Ночерино и Тиаго Мота, а напред ще са Матри и Джовинко.

Прандели няма проблеми с контузени състезатели и всички, които са повикани за контролата са се отзовали на повиквателните, които са получили. Той изрично подчерта, че няма да разчита на психически неуравновесения Марио Балотели, тъй като няма доверие в него относно изкарването на глупав червен картон от който да страда целия отбор.

За разлика от своя колега Юрген Клинсман има няколко сериозни проблема за решаване. Аут за тази среща порадиконтузии са Тими Чандлър, Лендън Донован и Хосе Торес. Особено важно е отсъствието на Донован, който е един от най-опитните футболисти на американците и мотора в средата на терена. Очаква се Клинсман да заложи на следната единадесеторка:

На вратата Халард и пред него Спектър, Боканегра, Гуудсън, Черундоло. В средата на терена Брадли, Еду, Джонсън, Уилямс и в нападение Демпси и Алтидоре.

Досега двата отбора са изиграли 10 срещи по между си, като Италия никога не е записвала загуба от САЩ. Статистиката от мачовете е 7 победи за „скуадра адзура” и 3 равенства. На лице са всички предпоставки тази положителна за Италия статистика да остане непроменена и пред тифозите в Генуа „скуадрата” да запише поредна победа срещу американците.

Прогноза 1. Betfair дава страхотният коефициент 1.59 за победа на Италия.

Последни прогнози

Прогнози