Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Прогноза за Дания - Германия 17 Юни 2012

ДанияДания – ГерманияГермания
17 юни 2012 21:45

Последната среща в групата трябва да даде отговор на въпроса ще имат ли сили датчаните да измъкнат нещо от бундестима и да се класират за четвъртфиналите или Германия ще запише 100%-ов актив в груповата фаза и ще спечели първото място в групата.

Отбора на Дания е една от приятните изненади на шампионата до момента. „Червеният динамит” избухна още в първата среща и изненадващо победи един от фаворитите Холандия с 1:0. След това датчаните направиха много силен мач и срещу Португалия и само малшанса ги лиши от това да спечелят поне една точка в срещата. Сега за да продължат напред в надпреварата те трябва да вземат поне точка от Германия и да се надяват на благоприятна развръзка в другата среща от групата между отборите на Холандия и Португалия.

Германия затвърди реномето си на фаворит в турнира и постигна две престижни победи, срещу Португалия с 1:0 и Холандия 2:1. С тези две победи немците със сигурност продължават напред в надпреварата, но ако искат да са и победители в групата, трябва да не загубят тази среща. Момчетата на Йоаким Льов едва ли ще подценят Дания, защото видяха на какво са способни. Марио Гомес е неудържим в предни позиции е отбелязал всичките 3 гола до момента за бундестима. Швайнщайгер и Йозил също се представят на обичайното си ниво и това е гаранция за неприятности за датската защита.

На тази фаза от турнира няма място за сметки. Двата отбора трябва да излязат и да покажат добър футбол и който е по-добър да победи. Тази нагласа предполага по-отворена и динамична игра, което е гаранция за много голови положения. Класата на немците е безспорна и те едва ли ще пропуснат да запишат 3-та поредна победа.

Прогноза 2. Unibet дава страхотният коефициент 1.70 за победа на немците.

Последни прогнози

Прогнози