Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Прогноза за Базел - Челси 25 Април 2013

БазелБазел – ЧелсиЧелси
25 април 2013 22:05

В турнира Лига Европа дойде време за решителните сблъсъци. В единия полуфинал на „Сейнт Якоб” един срещу друг ще се изправят отборите на швейцарския Базел и английския Челси.

Домакините от Базел продължават да пишат златни страници в своята история и да продължава да мечтае за спечелването на турнира в Лига Европа. Момчетата на Мурат Якин имат всички основания да вярват в своите сили. За да стигнат до тази фаза на надпреварата те отстраниха два от фаворитите в турнира Зенит и Тотнъм. В тези сблъсъци Базел показа, че има сили и възможности да се противопостави и да се надиграва с най-добрите отбори в Европа. Отбора на Базел разполага с много млади и перспективни футболисти, които заедно с опитните Щтрелер, братята Деген и Щайнхофер образуват едно много солидно ядро. Базел имат изграден стил на игра и всеки, който ги подцени ще бъде наказан.

Отбора на Челси е изявен фаворит в този сблъсък, но такива преди тях бяха и отборите на Зенит и Тотнъм, но те бяха отстранени от Базел. Затова Челси трябва да си вземе необходимите поуки и да подходи много сериозно към тази среща. Рафа Бенитес е опитен специалист и със сигурност ще е проучил много сериозно играта на швейцарците. Отбора на Челси разполага с невероятен потенциал, който обаче този сезон по една или друга причина не можа да бъде разкрит в пълния си размер. Отбора като че ли все още не е сработен напълно и на Азар, Мата, Оскар, Торес и Ба ще им е необходимо поне още един сезон, за да изградят солиден стил на игра. Рафа Бенитес ще може да разчита на най-доброто с което разполага за предстоящата среща, без трайно контузения Ориол Ромеу, който е аут до края на сезона.

Лига Европа остана единствения възможен трофей за отбора на Челси. Въпреки, че борбата за топ 4 в първенството на Англия е много ожесточена, едва ли Челси ще подходи несериозно към двубой от полуфинална фаза на европейски клубен турнир. Рафа Бенитес е много добър тактик и знае как се печелят турнирни битки, затова победа за Челси в тази среща няма да е изненада.

Прогноза 2. Betfair дава страхотният коефициент 2.45 за победа на гостите от Челси.

Последни прогнози

Прогнози