Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Преводи към Moneybookers

Първо трябва да се логнете в Moneybookers, за целта натиснете бутона LOGIN:

 

Начална страница на Мънибукърс 

 

Ще се зареди страница с полета в които трябва да въведете e-mail адреса с който сте регистриран в Moneybookers, паролата ви и шестцифрен секюрити код:

 

 Страница за логване в системата на Мънибукърс

 


След като сте влезнали успешно в сметката си натиснете UPLOAD FUNDS в горния край на страницата:

 

 Начална страница след като сте логнали успешно в Мънибукърс

 

Зарежда ви се нова страница с три опции за осъществяване на превода. Изберете Bank transfer и ще видите следния текст:

 

 Избиране на метод за трансфер на средства към Мънибукърс сметката

Запишете си на едно листче данните за сметката на Moneybookers към която трябва да наредите плащането. Много важен е номера, който е изписан в полето Reference. Той е уникален само за вашата сметка и трябва да бъде въведен като основание в платежното нареждане в банката.

След като сте си записали необходимите данни отидете в най-удобния за вас банков клон за да внесете желаната от вас сума на касата. Вземете си една празна форма за платежно нареждане и коректно попълнете както вашите данни, така и тези на Moneybookers.

Много е важно да не забравите да попълните номера от полето Reference като основание за платежното нареждане. Ако изпитвате затруднения с попълването помолете някой банков служител да ви помогне и му обяснете за какво става въпрос.

След като сте превели парите в банковия клон трябва да изчакате няколко работни дни, докато парите се появят във вашата Moneybookers сметка. Този процес обикновено отнема от 2 до 5 работни дни затова трябва да бъдете търпеливи.

Веднъж след като сте превели вашата първа сума, лимитите на транзакциите ви ще бъде увеличен и това ще улесни по нататъшните ви разплащания през системата. След това изпълнете процедурата по верифициране на вашата сметка за да можете не само да внасяте, но и да теглите пари от Moneybookers.

 

Последни прогнози

Прогнози