Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Парични преводи към Neteller

След като изпълните процедурите по регистрация и верификация на сметката си, можете да пристъпите към депозирането на средства по нея. За целта се логнете в системата и от главната страница изберете менюто Deposit.

Ще ви се зареди следната страница съдържаще четерите метода за депозиране с Neteller:

 

Депозиране на средства в Нетелър 


Натиснете бутона Make a deposit срещу избрания от вас метод за депозиране. Ето и кратки описания как става всеки един метод за депозиране:

Как да захраните вашата Neteller сметка с дебитна карта?

След като натиснете бутона Make a deposit срещу Debit card ще ви се зареди следната страница: 

 

Депозиране в Нетелър с картова сметка 

 

Попълнете коректно информацията за вашата карта, като не забравяйте да въведете три цифрения код за сигурност, който се намира на гърба на вашата карта в полето Card Verification Number

За да потвърдите транзакцията натиснете Continue и ако сумата е налична по вашата карта сумата, която сте заявили за депозит ще бъде моментално прехвърлена по вашата сметка в Neteller. Имайте в предвид, че всеки депозит се таксува с 1.75% от размера му.

Как да депозираме с кредитна карта

Няма абсолютно никакви различия при превода с кредитна карта. Процедурите са същите и за това можете да ползвате горните инструкции, ако решите да депозирате средства с вашата кредитна карта. Единствено не забравяйте да натиснете бутона Make a deposit срещу опцията Credit Card.

Депозит посредством местен банков превод

Натиснете бутона Make a deposit срещу опцията Local Bank Deposit и ще ви се зареди следния прозорец: 

 

Депозиране в Нетелър посредством местен банков превод 


Попълнете желаната от вас сума на депозита и валута в която да се осъществи и натиснете Continue.  Ще ви се зареди нова страница, която потвърждава въведената от вас информация, която има следния вид:

 

 Депозиране в Нетелър посредством местен банков превод

 

 


Ако всичко е правилно натиснете Continue. Сега трябва да отидете до най- удобния ви банков офис и да внесете сумата по депозита. Много важно е да не забравите да въведете номера на сметката си в Neteller като основание за плащането.

Сметката на която трябва да изпратите парите е следната:

Банка: Erste Bank 

Валута: EUR 
Получател: NETeller UK Ltd
 
Номер на сметка: 28954924801
 
Sort Code: GIBAATWW
 
IBAN: AT072011128954924801

Депозит посредством международен банков трансфер

За да изберете този метод на депозиране натиснете бутона Make a deposit срещу опцията International Bank Transfers. Ще ви се зареди следната страница:

 

Депозиране в Нетелър посредством международен банков превод 


Въведете сумата, която желаете да депозирате и натиснете Continue. След това на стъпка 2 натиснете отново Continue за да потвърдите въведената сума.

 

Последното нещо, което трябва да направите е да посетите най-удобния ви банков офис и да изпратите сумата по сметката на Neteller. Не забравяйте да въведете номера на сметката си в Neteller като основание за депозита.

Сметката на която трябва да изпратите парите е следната:


Банка: Barclays Bank 
Адрес на банката: 1 Churchill Place, E14 5HP, London
 
Валута: USD
 
Получател: NETELLER UK Limited
 
Номер на сметката: 43948855
 
Sort Code:20-36-47
 
IBAN:GB45 BARC 2036 4743 9488 55
 
BIC:BARCGB22
 
Адрес на получателя: 2 Mount Pleasant, Cambridge, CB3 0RN, United Kingdom
 

Последни прогнози

Прогнози