Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Очакваме малко голове на мача Русия - Нова Зеландия

Русия - Нова Зеландия

Русия – Нова Зеландия
събота 17-ти юни 18:00

Тази събота започва Купата на Конфедерециите и мача на откриването е между домакините от Русия и смятания за аутсайдер Нова Зеландия.

Русия е домакин на световното първенство само след една година и всеки, който се интересува от футбол се надява, че най-накрая отбора ще направи голям пробив на световни финали. Като домакин Русия се класира по право за световното и поради това не участва в световните квалификации. Последните 9 мача на Русия бяха само контроли, затова не може да се правят някакви по-задълбочени заключения, относно моментната форма на отбора.

Нова Зеландия за първи път участва в тази надпревара и ще се опита да се представи достойно. Все пак Нова Зеландия си остава аутсайдер и ще е истинско чудо, ако спечелят точка в двубоите срещу Русия, Португалия и Мексико. В последните си 2 контроли Нова Зеландия записа минимални загуби с по 1:0 от Северна Ирландия и Беларус.

Интересни факти около мача:

  • Русия записа загуба и 2 равенства в последните си 3 домакинства.
  • Нова Зеландия записа 2 загуби в последните си 2 мача.
  • Русия и Нова Зеландия не са играли досега помежду си.
  • Последните 5 гостувания на Нова Зеландия завършиха с по-малко от 2.5 гола.

Откриващите мачове на даден турнир винаги са малко по-напрегнати и качеството на футбола е по-ниско. Прави впечатление, че Нова Зеландия не е много резултатен отбор, но и трудно допуска голове, затова и нашето предположение е да пробвате залог за малко голове в мача.

Прогноза Под 2.5 гола. Betfair дава добрия коефициент 1.95 за това събитие.

Регистрирайте се сега в Betfair и вземете до 100 лева бонус!

Последни прогнози

Бразилия и Хърватска ще си отбележат повече от 2 гола на "Анфийлд"
Ливърпул и Реал Мадрид ще си отбележат много голове на финала

ПрогнозиLivescore.in