Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Къде са най-точните футболни прогнози

Какво са точни футболни прогнози

Най - общо казано точността на футболните прогнози обикновено се приема колко е успеваемостта на познаваемост. Независимо дали сте професионален типстър или просто залагате за удоволствие, то вие трябва да следите вашата успеваемост. Това най - просто става като изчислите колко процента от колонките / сингълите, които пускате, са печеливши. Ако не сте професионалист е най - добре да се обърнете към такъв.

Ролята на професионалните футболни анализатори е да се опитват да намерят възможно най - добрата прогноза за определено спортно събитие. Всеки един типстър, или екип от типстъри, има стил на залагане, използва определени методи, уповава се на различни стратегии и взима предвид конкретни фактори. След като се определи залога, остава той да бъде направен и се чака резултата. 

Защо залозите на футболни мачове не са това, което изглеждат

Футболът е най - големият спорт и е следен от милиони хора. Защо е толкова интересен? Като изключим същността на самата игра, трябва да признаем, че е изключително любопитен заради липсата на каквато и да е логика и предвидимост в голяма част от мачовете. Футболистите са хора като нас. Те имат семейства, социален живот и емоции, а когато се съберат 22ма човека на терена, никога не се знае със сигурност какво ще стане. Многократно сме чували фразата - “Във футбола може да се случи всичко”. 

Колкото и да е клиширана, винаги остава вярна. Затова и залагането на футболни мачове е много сложна материя, която определено не е за всеки. Когато човек следи любимия си футболен отбор достатъчно дълго време, директно или дори подсъзнателно започва да прогнозира как ще завърши следващия му мач. След това прогнозира как ще завърши мача на съперника, на останалите отбори в лигата/турнира и т.н. Всичко изглежда много просто и лесно, докато не се заложат реални пари. 

Единичните случаи нямат значение, защото винаги може да се спечели или да се загуби. Важно е какво става в дългосрочен план, а там почти всички се провалят, от което следва огромна печалба на букмейкърите, увеличаването на тяхната бройка, както и сериозни проблеми на провалилите се в много отношения. Каква е причината да се получава всичко това? Причината е, че почти никой не е професионалист. Затова всеки, който се захване със залози, първоначално има два избора. 

Първият е самият той да стане професионалист в сферата. Това ще му отнеме години, труд, нерви, търпение, емоции и ще тества неговите качества като човек. Вторият вариант е много по - лесен и краткосрочен в сравнение с първия - да се обърне към професионални футболни анализатори. За съжаление, масата предпочита трети вариант, който е най - лошият възможен и дори не сме го дали като опция, а именно да залага хаотично, дезорганизирано, недисциплинирано и да губи постоянно. 

Защо е добре да се обърнете към футболни анализатори

По - логичният от двата варианта е вторият. Тук също няма да е лесно, но ако се следват правилно стъпките, то без съмнение ще се стигне до крайната цел. В днешно време има изключително много сайтове за залози с всевъзможни концепции. В някои сайтове има типстъри от всякакво ниво и всеки може да дава прогнози в определени условия. Съответно има професионални и непрофесионални типстъри независещи един от друг. 

В други сайтове има конкретен екип от анализатори, които дават своите прогнози с аргументи, а има и футболни форуми, в които се правят турнири за най - добрите познавачи на определени лиги и мачове, дават се различни прогнози или просто се обсъждат факторите свързани с дадена футболна среща. Примерите за сайтове в тази сфера са много. Какъв тип сайт ще изберете да използвате си е изцяло по ваша преценка. 

Нашият съвет, обаче, е да се обърнете към сайтове, които имат платени прогнози. В тези сайтове има футболни анализатори, които дават своя труд, знания и умения в замяна на пари, което е и логично, защото това е тяхната професия. Така ще можете да се ангажирате изцяло с ежедневните си задължения, а през това време ще се оставите в ръцете на професионалисти, които имат огромен опит в сферата, занимават се по цял ден с прогнози и реално са се отдали напълно на това. 

Как се определя коя прогноза е по - точна

След като сте се запознали с базовите неща, които сме описали по - горе в статията, може вече да отговорим на въпроса кои са по - точните прогнози в определен смисъл. Точността се определя според успеваемостта, но реално това не е напълно правилно. Успеваемостта е фундаментална, но тя няма никакво значение ако не вземете предвид коефициентите, на които залагате, и не приложите правилната стратегия в дългосрочен план. 

По - правилно е да гледаме на точността като общо понятие, което представлява възможно най - голяма процентна печалба от бюджета, който сте си определили за залози, в определен период от време. Що се отнася до точността на прогноза на дадена футболна среща преди тя да бъде изиграна, то тя може да се определи по - скоро като вероятност. В днешно време футболът вече е наука, но не е точна наука и никога няма да бъде.

Защо Betinum е точното място за вас

Betinum е изключително популярен сайт за футболни прогнози в България. Една от причините за това е, че Betinum бяха едни от първите, които изобщо създадоха подобна платформа в страната ни. За да останат на най - високото ниво, те не спряха да се развиват. Всеки посетител на сайта има достъп до отдел Техническа поддръжка по всяко време и всеки може да получава отговор на своите въпроси. Сайтът има безплатна и платена секция. Платените прогнози са тези, които ви интересуват. 

При покупка на абонамент Betinum предоставят :

  • Ясна и лесна за следване дългосрочна стратегия за игра;

  • Подходящи коефициенти за прилагането на стратегията;

  • Достатъчно висок минимален праг на средна успеваемост в рамките на четирите периода от по три месеца в годината;

  • Достатъчно висока минимална печалба като процент от началния бюджет на всеки един клиент в индивидуално определен период;

  • Абсолютно професионално и същевременно дружелюбно отношение към клиентите;

  • Знания и умения, чието предаване на клиентите помага за поставянето на ясна и точна цел в света на залозите.

На пръв поглед това изглеждат елементарни и минимални задължения за всеки един подобен сайт, но е изключително трудно реалното изпълнение на тези критерии в дългосрочен план. Покритието на изискванията за максимален професионализъм е основно. 

Отделянето на внимание на всеки един детайл в света на залозите, както и иновативността, са реалната разлика между предоставените футболни прогнози от Betinum и огромна част от качеството на футболните прогнози на останалите сайтове в тази сфера в България. Последни прогнози

Прогнози