Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Как се пие гейнър

 Търсещите супер фитнес резултати знаят колко е важен правилният хранителен режим, също както и оптималните тренировки в залата. Редовният прием на суплементи е също от значение за постигането на красив релеф, висока издръжливост и бързо възстановяване на тялото. Хранителни добавки от рода на гейнърите са доста популярни сред усърдно спортуващите, които ги употребяват основно с цел покачване на тегло и достигане на желаните килограми. 

Тук е важно да се определи какъв да бъде ежедневният прием на този въглехидратен препарат, за да разгърне той действието си на 100%. Купете го от онлайн магазин fitnesdobavki.net и научете повече за това как се пие. Основното му действие е, че той доставя на организма протеини, аминокиселини, калории и креатин, с чиято помощ се натрупва и по-голяма телесна маса. 

Какво представлява гейнърът

Наистина качествените гейнъри са своеобразен източник на много енергия, която тялото използва по време на тренировка. В някои препарати са добавени и витамини, което ги прави още по-пълноценен суплемент, с много добър ефект върху организма. Редовният прием на хранителната добавка води до натрупването на мускулна маса и постигането на желан релеф. Основните предимства на гейнъра са:

  • Възможността за бързо и трайно покачване на мускулна маса;

  • Поддържане на високи енергийни нива;

  • Възпрепятстване на разрушаването на мускулните тъкани;

  • Бързо възстановяване след тренировка;

  • Отличен ефект при хора с по-лоша структура на тялото, които също така имат и ниско тегло;

  • Приятен вкус.

Напредналите фитнес маниаци използват доста по-рядко този суплемент, тъй като при тях целите са по-различни. Колкото до страничните ефекти на добавката, такива се наблюдават много рядко, като стомашно-чревните неразположения са едни от най-често срещаните състояния. Същите възникват при предозиране, което може да бъде лесно избегнато. 

Как се пие

Правилният прием на гейнърите е най-важното условие за добри резултати. Стандартната доза е от 50 до 150 грама на ден, като точното количество се определя на база индивидуалните потребности на организма. Веществото се приема непосредствено след тренировка и е добре да се съчетае с аминокиселини, защото съдържа много малки дози протеин. Възможно е да се пие и като заместител на някое от храненията за деня, най-често вечерното. 

Как се пие гейнър - статия

Защо да го пием

Ако искате да постигнете добри фитнес резултати за кратко време, задължително включете гейнърите в хранителния си режим. Приемайки ги правилно и редовно, ефектът няма да закъснее, като можете да ги допълните и с някои други суплементи за спортисти, които в магазин fitnesdobavki.net ще откриете с отлично качество.

Последни прогнози

Прогнози