Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

 

Как да депозираме с Neteller

Neteller е лесен, сигурен и удобен начин за депозиране и теглене на средтва от онлайн букмейкърите в които имате открити сметки. Следвайте следните стъпки за да направите вашия депозит:


Логнете се с вашето потребителско име и парола в букмейкъра в който желаете да депозирате средства посредством Neteller и натиснете бутона Deposit. От появилите се методи за депозиране изберете логото на Neteller и го натиснете. Ще ви се зареди прозорец, който има следния вид:

 Форма за депозиране с Нетелър в сайта за залози Бетфеър

Избраната форма е от сайта на Betfair , но тя е стандартна и съдържа същите полета независимо от кой букмейкър сте я отворили.

Полетата които попълвате са сума на депозита, номера на сметката ви в Neteller, сектетния ви код (ПИН) в Neteller и паролата ви в съответния букмейкър.

 

Ако всичко е наред след като натиснете "Изпрати" трябва да ви излезе съобщение, което да потвърди, че направения от вас депозит е приет и извършен.

Последни прогнози

Прогнози