Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Домакина Украйна загуби от Турция, Франция разгроми Естония

Евро 2012Снощи се изиграха последните приятелски срещи преди началото на Евро 2012. Единият от домакините на надпреварата отбора на Украйна записа неприятна загуба от южните ни съседи Турция. Украинците отстъпиха с 2:0 в срещата играна в немския град Инглощад. Головете за отбора на Турция отбелязаха Еркин и Пектемек. Украйна определено разочарова с представянето си и трябва бързо да се съвземе от удара който получи и да се подготви за началото на шампионата.

В друга контролна среща играна снощи отбора на Франция разгроми Естония с 4:0 и си повдигна настроението преди много важният сблъсък с Англия. Головете за петлите отбелязаха Франк Рибери, Карим Бензема на два пъти и Жулиен Менез. С тази победа "петлите затвърдиха доброто си представяне в контролите преди Евро 2012, след като преди това победиха Германия с 2:1 и Сърбия с 2:0.

В други приятелски срещи изиграни снощи се получиха следните резултати:

Швеция - Сърбия 2:1;

Австрия - Румъния 0:0

Последни прогнози

Прогнози

Livescore.in