Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

 

Добавяне и верификация на карта

Ако искате да изтеглите парични средства от Moneybookers към вашата дебитна/кредитна карта или обратно да прехвърлите средства от вашата дебитна/кредитна карта към Moneybookers трябва първо да добавите картата си. За целта трябва да минете през следните стъпки:

Първо трябва да се логнете в Moneybookers, за целта натиснете бутона LOGIN:

Начална страница на Мънибукърс 

 

Ще се зареди страница с полета в които трябва да въведете e-mail адреса с който сте регистриран в Moneybookers, паролата ви и шестцифрен секюрити код:

 Страница за логване в системата на Мънибукърс

 

След като въведете коректно необходимите данни и натиснете бутона LOGIN трябва да ви се зареди следната страница:

 Стартова страница след като сте се логнали успешно в системата на Мънибукърс

 

От менюто в ляво изберете Profile и след това кликнете бутона Add срещу LIST OF CREDIT/DEBIT CARDS:

 Стартова страница за добавяне на дебитна или кредитна карта към акаунта ви в Мънибукърс

 

 

 

 

Ще се зареди нова страница с полета в които да въведете данните на вашата карта и желаната от вас сума на депозита. Най-отдолу има две отметки, които посочват с каква цел ще използвате депозираните пари. Ако искате да заредите през Moneybookers сметката си в някой от онлайн бъкмейкърите трябва да маркирате опцията „I will use the money deposited with this credit/debit card for GAMING purposes”

 Форма за добавяне на карта към сметката ви в Мънибукърс

 Ако сте въвели коректно всички изисквани данни натиснете бутона Аdd и вашата дебитна/кредитна карта ще бъде добавена към списъка ви от карти регистрирани тук.

Страница за потвърждаване на въведената информация за добавяне на карта 

Верификация на карта

Добавянето на дебитна/кредитна карта e завършено и сега ви предстои тя да бъде верифицирана.

Първата стъпка е да кликнете на бутона WITHDRAW в горния десен ъгъл на страницата.

Стартиране на процедура за верификация на картата ви в Мънибукърс Под данните по транзакцията ще видите съобщение под формата на линк, което гласи, че трябва да верифицирате картата преди да осъществите транзакцията „To withdraw to your Visa, click here to verify your identity via credit/debit card.”

Линк за верифициране на картова сметка в Мънибукърс 
Щракнете върху съобщението и ще ви се зареди прозорец в който трябва да въведете кода за сигурност на картата,последните три цифри от гърба на картата. Имайте в предвид, че трябва да имате минимум $10 налични по вашата карта.

 Въвеждане на секретния 3-цифрен код от гърба на картата и потвърждаване на верификацията

 


Сложете отметка на съобщението, което гласи, че сте съгласни Moneybookers да изтегли такса за верификация в размер на $2.79 и след това ако сте въвели правилно три цифрения код натиснете Next.

Ако всички данни са коректни и имате достатъчна наличност по картата ще ви се зареди съобщение, че верификацията е преминала успешно:

 Потвърждение за успешно извършена верификация Таксата за верификация в размер на $2.79 не се прибира от Moneybookers, а де добавя към вашите средства.

Теглене с карта

След като процеса по верификация е завършен успешно можете да депозирате и теглите средства от Moneybookers през нея.


Ако искате да изтеглите средства от Moneybookers и да ги прехвърлите във вашата карта натиснете отново бутона WITHDRAW и попълнете коректно полетата. След това натиснете бутона Next.

 Превеждане на средства от картова сметка към Мънибукърс

 Ще ви се зареди нова страница, за потвърждение на операцията. Ако сте сигурни, че всичко е коректно натиснете Withdraw за да завършите транзакцията, ако не дайте Back за да проверите данните които сте въвели. Moneybookers таксува свяко теглене с такса в размер на 1.80 евро или 3.60 лева. Таксата е една и съща без значение от сумата, която теглите.

Потвърждение за извършена транзакция през Мънибукърс Последната стъпка по осъществяване на транзакзията е въвеждане на вашата рожденна дата. Това се прави за вашата безопасност, за да не може някой, който случайно се е добрал до данните ви да злоупотребява с парите ви.

Въвеждане на лични данни потвърждаващи самоличността ви Натискането на бутона Next завършва транзакцията и следващото нещо, което видите трябва да е съобщение за успешно теглене.

 

 

Последни прогнози

Прогнози