Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Депозити с VISA ELECTRON

След като получите вашата карта от банковия клон можете веднага да започнете да депозирате пари с нея в спортните зали. Принципа на депозиране във всички онлайн букмейкъри е идентичен. След като заредите страницата на букмейкъра трябва да се логнете с вашето потребителско име и парола и да щракнете върху Deposit. В някои сайтове думичката Deposit може да е заменена с Cashier или Bank, но имайте в предвид, че е едно и също.

Когато отворите формуляра за депозиране с карта на съответния букмейкър трябва да попълните данните на вашата карта в указаните полета. В този пример ще ви покажем формуляра за попълване на данни от картата на Bet365. Техния формуляр изглежда по следния начин:

 Примерна форма за депозиране с картова сметка в Betfair

В полето „Номер на Карта” въведете 16-цифрения код изписан отпред на картата.

 

В полето „Име на Притежателя на Карта” трябва да попълните имената си на латиница точно както са изписани на картата.

 

Следват падащите менюта „Дата на Начало” и „Дата на Валидност”. Оттук избирате месец и година на издаване на картата и месец и година докато е валидна. Тези данни също се намират на предната част на картата.

 

Последната информация от картата която ви е необходима е 3-цифрения код за сигурност, който се намира на гърба на картата.

 

След като въведете необходимата информация за вашата карта остава само да определите сумата на депозита и да въведете вашата парола в съответния букмейкър за потвърждение. Когато определяте сумата на депозита имайте в предвид колко е минималната сума за депозит. В случая тя е 5 евро или равностойността им в друга валута, но в повечето сайтове е 10 или 15 евро.

След това просто натиснете бутона „Направи депозит” и желаната от вас сума ще бъде депозирана по вашата сметка в букмейкъра.

 

Някои от водещите сайтове за залози предлагат услугата Add Card или добави карта. Тя ви дава възможност веднъж след като сте въвели данните за вашата карта те да бъдат запаметени и единственото което трябва да въвеждате като информация от картата е 3-цифрения код за сигурност. Това улеснява процеса на депозиране, но пък има опасност ако някой научи кода ви да злоупотребява с вашата сметка. Затова ако решите да си регистрирате картите в сайтовете за залози бъдете много внимателни и не казвайте на никой вашия 3-цифрен код за сигурност.

 

 

 

Последни прогнози

Прогнози