Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Депозиране чрез Moneybookers

Moneybookers е един от лидерите на пазара на онлайн разплащания. Компанията обслужва над 22 милиона клиенти от цял свят и си е извоювал имиджа на сигурен метод за разплащания в интернет.

 За да осъществите успешен депозит с Moneybookers трябва да минете през следните стъпки:

 

  • Първо трябва да се логнете в букмейкъра в който желаете да прехвърлите пари чрез Moneybookers и да отидете на страницата за депозиране. Там намерете логото на Moneybookers и щракнете върху него. Ще ви се зареди страница за депозиране чрез Moneybookers. Попълнете коректно всички необходими полета и въведете сумата, която желаете да депозирате. Когато сте готови натиснете Confirm за да продължите.
  • Следващия прозорец, който ще ви се зареди има следния вид: 

Форма за депозиране на средства от Мънибукърс към сайт за залози

Въведете в празните полета данните ви за логване в Moneybookers за да извършите транзакцията.

  • След това натиснете бутона LOGIN. Ще ви се зареди нов прозорец в който трябва да изберете начина по който ще заплатите сумата на депозита. Прозореца има следния вид:

 

 

Избиране на метод на превода чрез Мънибукърс

Опциите които ви се предлагат са:


Изберете желания от вас метод на плащане и потвърдете с CONFIRM. Ще ви се появи съобщение потвърждаващо извършената транзакция и сумата по депозита ще е заредена в сметката ви в олнайн букмейкъра, който сте избрали.

Последни прогнози

Прогнози