Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Видове залози

Онлайн букмейкърите предлагат изключително много видове футболни залози, които биха задоволили всеки вкус. Пазара се разви до такава степен, че в момента някои компании предлагат залози дори за това кой ще изпълни следващ тъч, колко смени ще се извършат в мача, ще има ли дузпа или червен картон и много други. В настоящата статия ще се запознаете с основните най-разпространени видове залози, които могат да се намерят във всеки сайт за залагания:

Краен изход в срещата (Match Odds) – трябва да познаете как ще завърши дадената среща в редовното време. Възможните ситуации са три: победа за домакина в срещата (1), равенство между двата отбора (Х) и победа за госта в срещата (2). Това е най-популярния вид залог, който акомулира най-големи обороти от залози.

Голове ПОД/НАД (Under/Over) – при този вид залози се определя някаква граница за това колко гола ще има в срещата. Най-разпространена е границата от 2.5 гола, но в повечето букмейкъри могат да се открият и много други, започвайки от ПОД/НАД 0.5 гола и стигайки до 7.5 гола. Когато границата от голове не е цяло число възможните изходи са само два. Ако обаче тя е цяло число например ПОД/НАД 2 гола има и трети вариант при отбелязани точно 2 гола. В такива ситуации залога ви се връща.

Двоен шанс (Double Chance) – дава ви се възможност да заложите на два от възможните 3 изхода на срещата. Възможните варианти са три: 1Х – победа за домакина или равен; 2Х – победа за госта или равен; 12 – победа за домакина или госта. Този вид залози ви осигуряват двойно по-голям шанс да познаете изхода от срещата, но пък и коефицентите тук са доста по-ниски отколкото тези за краен изход.

Равенството не важи (DRAW NO BET) – това е интересен вид залог, който ви дава възможност да съкратите възможните изходи на срещата от три на два. В случая могат да се пускат залози само за 1-ца или 2-ка, ако все пак срещата завърши Х сумата, която сте заложили ще бъде върната във вашата сметка.

Точен резултат (Correct Score) –целта тук е да се познае крайния резултат в срещата. Възможните изходи са изключително много, кото се започне от 1:0; 0:0; 0:1 и се стигне до големи резултати като 4:1; 2:3 и т.н. Сами разбирате, че вероятноста да познаете резултата е много малка, но пък затова и коефицентите тук са много големи и ако имате ден може да натрупате огромни печалби.

Първо полувреме/Краен изход (Half Time/Full Time) – това е доста интересен вид залог, който може да ви донесе невероятни печалби. Тук трябва да познаете какъв ще е изхода от първото полувреме и след това от мача. Възможните изходи от полувремето са три: 1,Х или 2 същите са и за крайния изход. Възможните комбинации са девет: 1/1; 1/Х; 1/2; Х/1; Х/Х; Х/2; 2/2; 2/Х и 2/1.

Брой корнери в срещата (Total Corners) – интересен залог, който ви дава възможност да прогнозирате броя на корнерите в мача. Обикновено се определя някаква граница, която не е цяло число за да са възможни само два изхода. Най-често използвана е границата от 13.5 корнера, като целта е да познаете дали броя на корнерите ще е ПОД или НАД това число.

Азиатски Хендикап (Asian Handicap) – залога е подобен на гореописания DRAW NO BET само, че тук се задава предимство в голово отношение за един от двата отбора. Например предимство за домакина от +0.5 гола, това означава, че ако мача завърши Х или 2 вие ще загубите, ако победи отбора за който е зададено предимството от +0.5 гола без значение с какъв резултат печелите. За по-подробна информация относно залозите на азиатски хендикап натиснете тук.

Първи гол в срещата (First to Score) – този залог има три възможни изхода: домакина да отбележи първия гол; госта да отбележи първия гол или срещата да завърши без попадение.

Изход на срещата от първото полувреме (Half Time Odds) - това е същото като краен изход просто тук става въпрос само за първото полувреме. Възможните изходи отново са три: 1, Х или 2.

Точен резултат на почивката (Half Time Correct Score) – трябва да познаете точния резултат в срещата след края на първото полувреме.

Голмайстор (To Score) – при този залог трябва да познаете футболист от двата отбора, който ще реализира попадение в срещата.

Първи голмайстор (First To Score) – тук ситуацията е малко по-рискова защото трябва да познаете кой футболист от двата отбора ще отбележи първия гол в срещата.

Да спечели на нула (To Win To Null) – при този залог трябва да познаете дали някой от двата тима ще спечели срещата без да допусне гол.

Тази статия ви запознава само с най-популярните залози, които можете да намерите във всеки онлайн букмейкър. Има още много залози, които отделните букмейкъри предлагат и от които можте да се възползвате. Разнообразието наистина е грандиозно и би задоволило и най-претенциозните играчи.

Последни прогнози

Прогнози