Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Верификация на пощеснки адрес

Верификацията на пощенски адрес се прави с цел увеличаване на лимитите по транзакциите в рамките на 90 дневен период. Процедурата отнема около седмица, но е безплатна и лесна за изпълнение. За да верифицирате успешно своя домашен адрес просто следвайте следните стъпки:

Първо трябва да се логнете в Moneybookers, за целта натиснете бутона LOGIN:

 

Начална страница на Мънибукърс 

 

Ще се зареди страница с полета в които трябва да въведете e-mail адреса с който сте регистриран в Moneybookers, паролата ви и шестцифрен секюрити код:

 

 Страница за логване в системата на Мънибукърс

 

След като въведете коректно необходимите данни и натиснете бутона LOGIN трябва да ви се зареди следната страница:

 

 Начална страница след като сте се логнали успешно във вашата сметка в Мънибукърс

 

 

От заредената страница след успешна регистрация намерете полето Address и натиснете бутона Verify, който се намира от дясно.

 

Стартиране на процедура за добавяне на пощенски адрес 

 

Ще се отвори нов прозорец, който изглежда по следния начин:

 

 

Стартиране на процедура за верификация на пощенски адрес в Мънибукърс

Проверете дали адреса ви е изписан правилно и след това натиснете бутона “ Send me a verification letter”. Ако всичко е коректно трябва да видите следното съобщение:

 

 Потвърждаване на молбата за верифициране на адрес 


Натискате OK и вашата молба за верификация на домашен адрес е готова и изпратена за обработка от служителите на Moneybookers. Те ще прегледат вашите данни и ще ви изпратят писмо по пощата, което трябва да получите до 10 дни. В писмото, което получите трябва да има специален код. 

За да въведете кода в сайта на Moneybookers кликнете отново върху бутона Verify в полето Address. Въведете получения по пощата код и натиснете OK. Ако всичко е нормално вашият пощенски адрес вече ще е верифициран и лимитите по транзакциите ви ще се увеличат значително.

 

Последни прогнози

Прогнози