Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Бонуси на Sportingbet

Sportingbet е водещ букмейкър в световен мащаб и като такъв предлага доста атрактивни бонуси и промоции на своите клиенти:

  • Клуб на играчите – всеки направен от вас залог в Sportingbet ви носи определени точки в зависимост от големината на залога. Колкото повече точки съберете, толкова по-голям ще е безплатния залог който ще получите. Безплатните залози са активни в рамките на 30 дни. Точките се изчисляват като размера на залога се умножи по броя на играните събития. Така например, ако сте заложили 10 лв. на 2 срещи, вие ще спечелите 2х10=20 точки за играта.
  • Бонус 100 лева безплатен залог за нови клиенти - Безрисков залог до 1оо лева плюс двойни наградни точки, ако залога ви е печеливш. Всичко, което трябва да направите е да си откриете сметка в Sportingbet и да направите валиден залог. Ако залога ви е печеливш ще получите двойно повече наградни точки. Ако залога ви е губещ, можете да изискате обратно загубената сума в размер до 100 лв и безплатните ви наградни точки.
  • Застраховка акумулатор - връща ви се безплатен залог, ако една среща от акумулатора ви провали. Правилата са следните: При 3 играни срещи, ако една ви провали, ви се връщат 25% от направения залог, под формата на безплатен залог. Ако при 4 играни срещи една ви провали, ви се връщат 50% под формата на безплатен залог. Ако при 5 или повече играни срещи една ви провали, ви се връщат всичките 100% под формата на безплатен залог. Имайте в предвид, че играните от вас срещи в акумулатора на Sportingbet трябва да са с коефициент минимум 1.50.
  • Премиум клуб – тази бонус програма е за нови или съществуващи клиенти, които осъществяват големи залози в Sportingbet. Тя включва както спортните секции така и тези за покер, казино или табла. VIP играчите на Sportingbet се радват на специални индивидуални оферти като: парични бонуси, гледане на живо на спортни срещи, участия в големи покер турнири на живо.

Последни прогнози

Прогнози