Искате да знете всичко за футболните залози, как и къде да правите футболен залог, кои са най-сигурните и безопасни сайтове за футболни залози? Екипът на futbolnizalozi.com се е погрижил за точните отговори


Футболни залози от zalozibg.com

Как да залагаме на Азиатски Хендикап?

Азиатският Хендикап (АХ) е все още сравнително непознат за повечето български играчи. Преди инвазията на онлайн сайтовете за залози, родния букмейкър „Еврофутбол” не предлагаше АХ, а само стандартния Европейски хиндикап, при който предимството в голово отношение зададено за един от двата отбора винаги е цяло число. Такъв тип хендикап запазва 3-те възможни изхода на дадена среща 1,Х или 2.
Това което прави АХ толкова интересен и популярен е, че посредством задаването на голово предимство, което не е цяло число на практика възможните изходи на срещата от 3 стават само 2. Равенството престава да бъде алтернатива и остават само 1-ца или 2-ка, като възможности за изход на срещата.
Нека разясним ситуацията с един конкретен пример. Да предположим, че за отбор А е зададено предимство от 0.5 гола. Ако заложите на отбор А с този хендикап вие печелите при победа или равенство и губите само ако другия отбор победи независимо с каква разлика.

Видове Азиатски Хендикап


• АХ без задаване на предимство (0) – тук не се задава предимство за нито един от двата отбора. Просто ако мача завърши Х залога ви се връща. Този вид залог е по-популярен под наименованието ” DRAW NO BET” или „Равенството не важи”.
• АХ с голово предимство цяло число (+/-1,2,3 гола) – много наподобява на европейския тип хендикап, но тук разликата е, че Х-са отново е елиминиран като вероятен изход. Например ако играете за Барселона (-1 гол) възможните изходи са следните. Победа за Барса с 2 или повече гола – залога ви е печеливш; победа за Барса точно с един гол разлика сумата на залога ви се връща по сметката; равенство или загуба на Барса залога ви е губещ.
• АХ с голово предимство половинки числа (+/-0,5;1,5;2,5) – това е най-популярната разновидност на АХ. Тук има само 2 възможни изхода 1-ца или 2-ка. Да приемем, че сте играли на отбор, който има предимство от +1,5 гола. Това означава, че печелите ако отбора ви загуби с един гол разлика, завърши наравно или победи и губите само ако другия отбор победи с 2 или повече гола разлика.
• АХ с голово предимство четвъртинки числа (+/- 0,25;0,75;1,25;1,75) – това е най-трудния за обяснение АХ, но веднъж след като го разберете и усвоите тънкостите е много вероятно да ви стане любим. Схемата тук е следната предполагаме, че сте си избрали залог за отбор, който има пасив от 0,25 гола, много букмейкъри обозначават този хендикап, като (0; -0,5). Залога ви се разделя на 2 части половината за нулево предимство или хендикап 0 и другата половина за хендикап -0,5 гола. Ако отбора ви победи печелите и двете половинки от залога, ако срещата завърши наравно губите половината сума на залога, а останалата половинка ви се връща по сметката. Ако отбора за който сте играли загуби, губите цялата сума за залога си.

Последните няколко години залозите на АХ станаха много популярни и много играчи се възползват от техните предимства. Елеминирането на Х-са води до по-голям шанс за печалба. Ако имате добър усет относно това с каква разлика даден отбор ще победи или загуби в конкретна среща, АХ е идеално средство за трупане на големи печалби.

Последни прогнози

Прогнози